Info en voorwaarden

Werkwijze

Bij de online reservatie kiest u een voorstelling waarvoor u tickets wenst te bestellen. Na betaling ontvangt u per e-mail een link die u zal doorverwijzen naar een pagina waar u uw tickets kan afdrukken. Zie 'Tickets' verder op deze pagina voor meer informatie. U kan maximum 10 tickets in één keer bestellen. Verkochte tickets worden niet terugbetaald. Plaatsen in de zaal zijn niet genummerd.

Betaling

Onderstaande betaalmethoden zullen u worden aangeboden tijdens het bestelproces:

Opgelet! Indien u kiest voor overschrijving als betaalmethode dienst u er rekening mee te houden dat de betaling enkele werkdagen in beslag kan nemen én dat u pas uw tickets krijgt nadat we de betaling in ons systeem hebben ontvangen.

Opgelet! Overschrijvingen op de rekening van VZW de Ruyssende Lede zullen geweigerd worden (en dus teruggestort). Alle betaalverkeer in verband met de reservatie van tickets dient via het reservatiesysteem te lopen en dus via onze betaalpartner. Volg de instructies tijdens het bestelproces op. Indien u tijdens het proces aangeeft dat u met overschrijving wilt betalen ontvangt u een e-mail met instructies. Deze e-mail bevat onder andere het totaalbedrag, het rekeningnummer en de gestructureerde mededeling. Deze gegevens dient u te gebruiken bij uw overschrijving.

Website betaalpartner Mollie: www.mollie.com

Privacy

Volgende gegevens zullen u gevraagd worden tijdens het bestelproces:

  • Naam
  • E-mail
  • Adres
  • Postcode
  • Gemeente
  • Land

We houden deze gegevens bij tot max 180 dagen na de voorstelling. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het bewerkstelligen van de online reservatie en worden in het kader daarvan gedeeld met onze betaalpartner Mollie. Adresgegevens worden enkel gedeeld met Mollie in het geval u kiest voor een betaling met creditcard. Uw gegevens zullen in geen geval worden aangewend voor commerciële doeleinden.

Tickets

De link die u per e-mail ontvangt na betaling stuurt u door naar een webpagina waarop je je tickets kan afdrukken of bewaren als PDF. Je kan de tickets via diezelfde pagina ook doorsturen naar vrienden of kennissen waarvoor u reserveerde. Elk ticket bevat een QR-code of streepjescode. Deze QR-code geeft één persoon toegang tot de voorstelling en kan slechts één keer gebruikt worden. Dit zal gecontroleerd worden door middel van scanning van de QR-codes. Om een vlotte verwerking aan de toegang van de voorstelling te verzorgen, vragen wij vriendelijk dat iedereen over zijn persoonlijke QR-code bezit, hetzij in papier of in digitaal formaat.

Hulp nodig?

Indien u vragen heeft over deze informatie kan u terecht op reservatie@deruyssendelede.be